állásajánlat

Célunk egy hatékony csapat kialakítása és fenntartása, az utánpótlás biztosítása, oly módon, hogy a munkatársaink is megtalálják a perspektívát a közös munkában.

El kell mondanunk, hogy a leltározás nem azoknak való, akik a lassú munkatempóhoz vannak hozzászokva, hiszen a munkaidő a maximális mértékben kihasználásra kerül, a teljesítményorientált megközelítés alapvető elvárásunk.

Ez az ajánlat azoknak szól, akik képesek és hajlandóak egy közös érdek mentén elkötelezetten, kampányszerűen dolgozni. Hiszünk abban, hogy sokan vannak, akik megértik ennek a jelentőségét, és vallják, hogy a kitartó munka meghozza gyümölcsét.

Projektjeink lebonyolítása során folyamatosan lehetőséget biztosítunk új jelentkezőknek, hogy megfelelő felkészítést követően kipróbálják magukat ezen a területen. Akár számolói/rögzítői, akár – a megfelelő készségek megléte esetén – irányítói, illetve menedzseri funkcióban.

Legfőbb elvárásainknak megfelelsz, ha

 • 18. életévedet betöltötted
 • könnyű fizikai munka végzésére alkalmas vagy
 • precíz, kitartó és fegyelmezett vagy
 • nem rettensz meg egyszerű matematikai műveletek láttán
 • nincs kifogásod az utazás ellen
 • az alvási periódusod nem kizárólag éjszakához kötött

Természetesen a korábban megszerzett gyakorlat, tapasztalat itt is előnyt jelent, de nem előfeltétel.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, küldd el fényképes önéletrajzodat a bal oldalon található modulon keresztül, és munkatársunk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot.

A munkába állás menete:

 1. jelentkezésedet követően rövid tájékoztatást kapsz a futó és soron következő projektekben nyitva álló konkrét lehetőségekről, keretekről
 2. részt veszel egy képzésen, ahol gyakorlati tapasztalattal rendelkező munkatársaink átadják a jó minőségű és biztonságos munkavégzéshez szükséges ismereteket
 3. a tanultak elsajátításáról egy alapteszt kitöltésével adsz számot
 4. amennyiben irányítói vagy menedzseri munkakörre pályázol, további teszteken és interjúkon bizonyíthatod elkötelezettséged és a szükséges készségeid meglétét
 5. ha az alapteszted sikerül, leltározhatsz velünk
 6. közösen ütemezzük a munkanapjaidat