készletleltár

A vállalkozások sok esetben időt és energiát (azaz pénzt) nem kímélve nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a beszerzési stratégiájuk megfeleljen a piaci és üzleti elvárásoknak. A leltár hozzájárul a készletkezelés, illetve a beszerzési stratégia alapját jelentő készletinformációk megbízhatóságának megítéléséhez, támogatja azok fejlesztését.

Amennyiben szeretne független de pontos képet kapni készleteiről, ajánljuk szíves figyelmébe készletleltározási szolgáltatásunkat.

Leltárvezető munkatársaink és partnereink sokat tapasztalt, rutinos leltározók is egyben, akik kellő körültekintéssel képesek levezényelni extrém méretű készletek leltározását is.

Képesek vagyunk akár 160-180 fős gondosan kiválasztott, képzett emberekből álló leltárcsapat rendszeres kiállítására, legyen szó akár nyitvatartási időben, akár azon kívül végzett leltárról.

Biztosítjuk a szükséges komplex leltári infrastruktúrát, beleértve a felvételhez szükséges adatgyűjtő eszközöket és a teljes szoftveres és hardveres hátteret.

Bizonyos keretek között szabadon kombinálhatjuk az erőforrásokat, ha azok egy része az ügyfélnél is adott. Egyaránt van gyakorlatunk az ügyfél eszközeivel, szoftveres környezetében, belső munkatársai bevonásával végzett leltárakban.

Nem hiszünk a végsőkig uniformizált folyamatokban, minden esetben az adott keretek között leghatékonyabb megoldáshoz finomhangoljuk azokat. Hiszünk a konszenzusban, és abban, hogy minden érdekelt fél nyerhet ugyanazon az üzleten.

Az elmúlt 3 évben sok tízmillió mennyiségű készletet számoltunk/mértünk meg és rögzítettünk széles megrendelői körben, elsősorban az országhatárokon belül, de természetesen külföldön is végeztünk leltározást. Eredményeink bizonyítják, hogy egy független külső szolgáltató a pontosság terén versenyképes a megrendelő saját, belső erőforrásával. Az objektivitás szempontjából pedig megkérdőjelezhetetlen előnnyel rendelkezik a legtöbb leltár lebonyolítása során.

Főbb referenciáink:

  • OBI Hungary Retail Kft. (barkács)
  • Auchan Magyarország Kft.
  • IKR Zrt. (járműalkatrész)
  • Angria Kft. (ruházati termékek)
  • Printker Office Land Zrt. (irodaszer)