rólunk

Jogelődünk, az Archinet Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2005-ben alakult  a magyarországi irattárolásban jelentős piaci résszel bíró Archirex Kft. ügyvitelszervezési, iratkezelési és szaktanácsadási feladatainak kizárólagos ellátására.

Cégünk, a Discount Warehouse System Hungary Kft. az Archirex Kft. 2010. évi értékesítését követően úttörő magyar vállalatként jelent meg a hazai retail szektor számára kínált leltározási szolgáltatásával. Elkötelezett munkatársainknak és a folyamatos fejlődésnek köszönhetően rövid időn belül komoly tapasztalatot szereztünk a készletleltározásban, így 2012-re sikerült megalapozni, majd 2015-re teljes körűen felépíteni a magyarországi piacon volumenében és minőségében egyedülálló készletleltározási szolgáltatásunkat.

Tárgyi eszközök leltározását is végezzük, az egyedi azonosítási szisztéma bevezetésétől a már meglévő rendszerben végzett felvételig és kiértékelésig. Munkatársaink és partnereink az átfogó elvektől az apró praktikákig kipróbált és bevált metódusokat alkalmaznak munkájuk során,minden esetben biztosítva ezzel a legpontosabb eredmény elérését.

Természetesen a kapcsolódó területekre is kínálunk megoldásokat, úgy mint a leltárvezetés, a leltárellenőrzés, illetve a leltári folyamatok kialakítása.

Szolgáltatási portfóliónk részét képezi továbbá az irattárosi múltunkra alapozott iratkezelés és szaktanácsadás, valamint adathordozó megsemmisítés. A pénzügyi szektortól az ügyvédi irodákon át az állami/önkormányzati szervekig rendelkezünk gyakorlattal és konkrét költségkímélő megoldásokkal, legyen szó akár új igényről, akár meglévő irattári szolgáltatás átalakításáról, optimalizálásáról.

Filozófiánk alapja, hogy nem csak ígérünk, hanem kötelezettséget, garanciát vállalunk. Munkánkat a szakmaiságra alapozzuk, átlátható folyamatokkal működünk, közérthető módon kommunikálunk.